Dëshironi të kontaktoni me ne?

Sygjerimet, vërejtjet apo ankesat tuaja, shërbejnë në të mirën e kompanisë tonë. Duke dëgjuar opinionin Tuaj, ne vazdhimisht përmirësohemi dhe rrisim kaulitetin e produkteve tona.

Andaj, mos hezitoni dhe na kontaktoni.

Ju faleminderit.

Na ndiqni: