Rreth Nesh

OREXPlus është fabrika e parë në rajon e cila në mënyrë shumë precize dhe kushte bashkëkohore është e fokusuar në prodhimin e produkteve nga brumi, siq janë: petë për pite, buka me afat etj.

PRODUKTET

Lajme & Ngjarje

Bashkëpuntorët